Бившият бразилски национал Адриано отново се замеси в грандиозен скандал. Нападателят на Коринтианс е участвал в стрелба, в която 20-годишна жена е пострадала, след като е получила огнестрелна рана в ръката.

Ранената е била откарана незабавно в болница, където медиците са се погрижили бързо за нея.

Млада жена заяви пред полицията, че Адриано е стоял на задната седалка в автомобил и е държал 40-калибров пистолет, когато оръжието е стреляло.

Нападателят обаче категорично отрича нейната версия. Самият играч твърди, че е бил на предната седалка, а стрелбата е произлязла от човек, който е бил на задната.

Жената е в болницата в стабилно състояние, но трябва да претърпи допълнителни тестове, които да определят дали не се нуждае от операция на лявата ръка.

Нито Адриано, нито от клубния му тим са коментирали публично инцидента, но играчът е заявил, че няма да даде показания в полицейското управление, защото медийният интерес към него е изключително голям.

29-годишният Адриано през последните години на няколко пъти прекратяваше кариерата си заради проблеми с теглото, алкохола и депресия. Адриано бе замесен в скандал през 2010 година, когато полицията в Рио де Жанейро съобщи, че ще го разследва за предполагаеми връзки с наркотрафиканти. В крайна сметка полицията съобщи, че не разполага "с достатъчно елементи", които да потвърдят евентуалните връзки на Адриано с местните наркотрафиканти.