Българската звезда Димитър Бербатов не играе в Англия от рождения си ден насам през януари, но явно е оставил сериозно впечатление на Острова с над шестгодишния си престой там. На Албиона кръстиха играч на нискоразредния Хартлипул на него. 

Това е нападателят Чарли Уайк, който играе в отбора като преотстъпен от Мидълзбро до края на този месец. Прозвището му е дадено от съотборниците в Боро и там е известен като "Евтиния Бербо". Евтин, просто защото е безплатен за тима си. 

"Стилът му е точно като на Бербатов - отпуснат, но много ефективен", обяснява бившият му съотборник в Боро Матю Бейтс. "Викахме му Евтиния Бербатов, защото играеше като него с крака, а и с глава."

"Освен качествата си на терена, той има и силно изразен характер и може да е лидер на отбора си. Как да не му викаме по този начин, заслужил си го е", споделя още бившият му съотборник. 

Уайк може и да има стила на Бербо, но явно качествата му не се доближават ни най-малко до тези на благоевградчанина, тъй като все още няма опит по терените във Висшата лига, но със сигурност мечтата му е да се подвизава там, също като българина.