Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо даде своето мнение за новоназначения в клуба директор по футболните въпроси Авраам Грант. Шефът на „сините” пристигна в лагера на отбора от Калифорния, за да наблюдава тренировките.

„Струва ми се, че вече достатъчно говорихме по този въпрос. Не е моя работа да коментирам каква е неговата работа тук и какво ще прави. Грант ще поддържа различни направления в тима, както и да ги развива. За мен това не е проблем”, каза португалският специалист.

„Щом клубът кани някого, за да стане отборът по-силен, не е моя работа да се меся. В такъв случай съм готов да приветствам всеки, както и да помагам за адаптирането му в тима”, допълни мениджърът на Челси.

Местните медии съобщават, че пристигането на 51-годишния специалист е един от етапите по значителното съкращаване на правомощията на Моуриньо, който се е съгласил на промените в името на отбора.

Първоначално дори се появи информация, че треньорът не одобрява назначаването на новия шеф, след това обаче от клуба се опитаха да опровергаят слуховете.