Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо може да направи изненадващо завръщане в Челси, информира „Сън“. Според изданието, Специалния ще напусне „белия балет“ в края на настоящия сезон, за да се завърне в Англия, където да замени своя сънародник – Андре Вилаш-Боаш.

Португалският специалист, който спечели шест трофея за три години на "Стамфорд Бридж", обмисля завръщане в бившия си тим. Източник, близък до Моуриньо, заяви снощи: „Жозе би се върнал в Челси.“

Единственото условие, което трябва да бъде изпълнено, за да се появи отново Специалния на "Стамфорд Бридж", е собственикът на клуба Роман Абрамович да му гласува пълно доверие и да му повери цялата власт.

„Той знае, че нещата малко се объркаха там. Той също така е наясно, че ще бъде трудно да се върне и да постигне същото, което и преди“, заяви още източникът на „Сън“, който поясни, че за да се случи всичко това отношенията му с Роман Абрамович трябва да бъдат напълно изчистени и изяснени.

„Жозе би казал: „Роман, ти си собственикът, а аз съм шефът тук. Нека работим заедно, защото силата е в нашите ръце.“ За Жозе това би било идеалното партньорство“, сподели още източникът.