Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е окуражил футболистите на Челси, че двата тима ще се видят на финала на Шампионската лига. Почти пет години, след като португалецът напусна “Стамфорд Бридж”, той все още може да влияе върху лондончани в битката им за трофея. Вчера Петър Чех се пошегува, че Жозе Моуриньо им е помогнал с тактическо разясняване как да победят Барселона в реванша тази вечер.

Истината обаче е, че португалският треньор е изпратил окуражаващи съобщения за късмет на бившите си футболисти в Челси – Петър Чех, Ашли Коул, Франк Лампард и Дидие Дрогба.

“Можеш да го направиш, както и ние. Ще се видим в Мюнхен (където ще се проведе финалът на Шампионската лига - бел.ред.)”, написал в съобщенията Жозе Моуриньо, информира “Сън”.

Челси спечели първия двубой с 1:0 на “Стамфорд Бридж” срещу Барселона. Тази вечер двата тима се изправят един срещу друг в реванша от полуфиналите на Шампионската лига. В другия сблъсък, в сряда, Реал Мадрид ще трябва да заличава пасива си от 1:2 срещу Байерн Мюнхен.