За пореден път медиите в Англия се запитаха докъде са готови да стигнат хората, за да се прославят или да спечелят пари. В светското медийно пространство отново се заговори за Ребека Лус, която през 2004 година обяви публично, че е имала връзка с Дейвид Бекъм, при положение, че той вече бе женен за Виктория.

 

В продължение на повече от година, момичето се появяваше по различни телевизионни програми, за да разказва подробности от обявената от нея интимна връзка с футболната звезда, като едновременно с това се опита да пробие и в модния бизнес. С други думи, тя всячески се опитвала да спечели колкото може повече слава и пари, възползвайки се наученото в леглото с играча на Лос Анжелис Галакси, като дори се снима за „Плейбой” за доста солиден хонорар.

 

Ето, че сега Ребека отново реши да се появи в медийното пространство, при това като певица. Според запознати с новото начинание на Ребека, нито песента, нито възможностите й блестят с изисканост и възможности, но очевидно испанката е убедена, че ще се справи на това поприще, въпреки че не успя да пробие преди няколко години.