Крилото на Порто Джеймс Родригес сподели, че е е щастлив да играе за португалския гранд и едва ли би могъл да играе за по-голям клуб на този етап в кариерата си.

Колумбийският национал демонстрира чудесна форма от началото на сезона, като вкара 7 гола в 10 шампионатни мача и направи така, че феновете на драконите да забравят за продажбата на Хълк в Зенит Санкт Петербург. Ел Бандидо, както е прозвището на 21-годишният играч, от дълго време е в полезрението на Манчестър Юнайтед, но към момента няма намерение да напуска Португалия.

„Аз съм играч на Порто и съм щастлив да бъда част от отбора“, сподели Родригес. „Чух доста неща относно трансфери, но имам договор и моята лична цел е да направя възможно най-добрия сезон с тима. Живея за мига и изобщо не мисля за напускане. Твърде рано е да говорим такива неща.“

„Не бих могъл да се озова в по-голям клуб от Порто. Още когато дойдох през 2010 година, знаех, че това е идеалното място за мен. Токи клуб ще остане голяма част от живота ми завинаги, защото той ме доведе в Европа и ми позволи да се развивам като играч“, допълни крилото.