Крилото на Манчестър Юнайтед Уилфрид Заха е постигнал споразумение за личните си условия с три лондонски тима, съобщават английските медии. Младокът, който бе доведен на „Олд Трафорд“ от сър Алекс Фъргюсън, е готов за продажба в Уест Хем, Куинс Парк Рейнджърс и Кристъл Палас, ако „червените дяволи“ решат да се разделят с него това лято.

В действителност съществува вероятност Юнайтед и Луис ван Гаал да използват английския талант като средство за намаляване на загубите си, особено ако успеят да привлекат още някой нов футболист.

Самият 21-годишен играч държи да има варианти пред себе си, след като през миналия сезон не получаваше много шансове от Дейвид Мойс, а през втората половина от кампанията игра под наем в Кардиф Сити.

Решаваща за съдбата на Заха може да се окаже плануваната от Ван Гаал промяна на тактическата формация и преминаването към 3-5-2. Бившият играч на Палас не се вписва в като десен халфбек в концепцията на холандеца, тъй като през цялата си кариера играл като атакуващ футболист, а сега ще му се налага да играе и в отбрана.