Смятаният за един от най-талантливите млади нападатели на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай беше забравен от новия мениджър Луис ван Гаал през миналия сезон. Но това не отчайва младия белгиец и той смята да се бори за мястото си при "червените дяволи". 

"Това лято тренирам със специален човек до мен - Люк Шоу - за да се справя по-добре от миналото. През изминалата кампания нямах особено много шансове, но сега смятам да променя това."

"Само трябва да съм здрав и ще участвам във възможно най-много мачове, за които мога да се преборя за място. Сега ще работя и с фитнес-треньор, за да съм в много по-добро състояние. Трябва да съм свеж."

"Сега е малко трудно, защото тренираме на 50 градуса и висока влажност на въздуха. Няма как при тези условия да не ни е тежко, но пък ще ни помогне да сме подготвени по време на сезона", сподели Янузай. 

Младокът беше спряган за трансфер под наем, като редица английски клубове го искаха в редиците си. В крайна сметка и той, и Ван Гаал решиха да не се стига до преминаване другаде и Янузай да се бори за мястото си на "Олд Трафорд".