Една от най-големите легенди на рок музиката – Робърт Плант, бе удостоен с честа да бъде почетен вицепрезидент на Уулвърхемптън, но се чуди дали наистина го е заслужил.

60-годишният фронтмен на Лед Цепелин гледа мачове на вълците от 55 години насам и в събота бе тържествено назначен на поста от президента на тима Стив Морган, като церемонията се състоя на терена на Молиню по време на полувремето на мача от първия кръг на Висшата лига срещу Уест Хем.

„Преди всичко, аз безкрайно поласкан, но аз съм малко смутен, ако трябва да бъда честен. Има толкова много други гора, които са толкова важни за и свързани с клуба”, скромно заяви Плант.

„Хората, които седят до мен на Молиню на трибуната Стив Бул, са гледали толкова много повече мачове от мен и те са способни да следят по-отблизо какво става в клуба”, добави легендарният музикант.

Любопитен факт е, че Робърт Плант, който има абонаментна карта и за домакинските мачове, и за гостуванията на Уулвърхемптън, отказа да седи в ложите и обяви, че ще седи на мястото по трибуните на Молиню, на което винаги е сядал.