Не е лесно да си майка, но да си майка на четири момчета звучи наистина стряскащо. А ако трябва и четирите момчета да са чисти, спретнати и да внимават, защото баща им има важен ден... Това е почти невъзможно.

Колийн Рууни, съпругата на Уейн Рууни, трябваше да се справя именно с това в четвъртък вечерта. Нападателят изигра последния си мач с екипа на националния отбор на Англия на „Уембли” срещу САЩ (3:0). За да го подкрепят, на стадиона бяха и четирите му сина - Кай (9 години), Клей (5 години), Кит (2 години) и Кас (9 месеца).

След официалната част Колийн Рууни, децата и самият Уейн трябваше да позират за снимки пред десетките фотографи и оператори.

Колийн Рууни

източник: Gulliver/GettyImages

За да са фотосите на ниво, всичко трябваше да бъде изпипано. Но... Какво според вас висеше от задния джоб на дъните на Колийн Рууни – лигавник.

В бързината майката на четири момчета беше прибрала този аксесоар, за да не се вижда на официалните снимки. Е, все пак, дори самата тя се пошегува с това в социалните мрежи, показвайки именно този детайл.

Какво пропуснахте от сбогуването на Рууни срещу САЩ?

Четиримата синове на Колийн и Уейн бяха очарователни със специалните фланелки на „трите лъва”, в подкрепа на Рууни. За да направят истинско впечатление, на гърбовете си имаха изписани номер „120” и „Татко”.

Е, не се размина и без забавни случки. Две от децата на Колийн и Уейн почти не се сбиха, докато траеше церемонията.

Семейна подкрепа и емоционално изпращане за Уейн Рууни

Уейн Рууни: Хари Кейн ще подобри рекорда ми

Gulliver/GettyImages
34 снимки