Полузащитникът на Челси Вилиан призна, че мениджърът на тима Жозе Моуриньо е нахокал сериозно играчите си в почивката на мача срещу Куинс Парк Рейнджърс през уикенда.

По думите на бразилския национал специалистът не е бил доволен от играта през първото полувреме е и набързо е показал на подопечените си какво мисли за продукцията им, макар „сините“ да водеха с 1:0.

В крайна сметка Челси победи с 2:1 и запази преднината си от 4 точки пред втория Саутхемптън.

„На полувремето Моуриньо беше разочарован и ни го каза“, разкри Вилиан. „Той не беше щастлив и ни каза, че не играем добре и сме длъжни да променим това.“

„Беше опасно за нас да водим само с 1:0. Затова трябваше да се подобрим. Той се оказа прав, защото след почивката КПР излезе и изравни резултата. Ние обаче реагирахме. Трябваше да го сторим. Бяхме длъжни да тичаме повече, да пазим топката по-добре и да ги притиснем. Напрежението е ползотворно за нас. Предпочитам нещата да стоят така и ние да останем на върха в класирането. Знаем, че трябва да продължим и да се придържаме към тези стандарти. Това е единственият начин“, завърши Вилиан.