Шефовете на ЛА Галакси – новият клуб на Дейвид Бекъм – гласят съпругата му Виктория за мажоретка. Те се надяват Пош Спайс да се съгласи да размахва помпони, след като я видяха да се справя успешно със забавляването на феновете на бейзболния ЛА Доджърс.

33-годишната блондинка впечатли всички, когато даде началото на мач на Додъжрс, облечена с яке на отбора и къси бели панталонки. Снимки на Виктория, хвърляща топката, обиколиха цяла Америка и накараха всички да заговорят за нея.

Сега ЛА Галакси иска да използва момента и да направи нещо подобно преди първия мач на Дейвид Бекъм за отбора, на 23 август срещу Клуб Депортиво Чивас.

Източник от клуба разкри: „Виктория изглеждаше невероятно на стадиона на Доджърс. Спортните фенове полудяха по нея – и всички говорят за страхотните й крака. Шефовете в Галакси не пропуснаха да си отбележат впечатлението, което тя направи. В момента се обсъжда дали да не й бъде предложена работа, да бъде нещо като мажоретка за първия мач на Бекъм.”

Въпреки всичко, може да се окаже доста трудна задача да убедят Виктория да приеме. Тя призна, че е била „много нервна” преди изпълнението си с Доджърс.

Тя, Дейвид и тримата им сина ще се преместят да живеят в САЩ в средата на следващия месец.