Виктория Бекъм успя да вбеси персонала на известната модна къща „Barneys New York” с това, че „пазарува като невиждала”.

Бившата спайска закупила огромни количества дрехи от клона на компанията в Бевърли Хилс, но по-късно ги върнала, след като те вече били преправени, така че да паснат на слабата й фигура. Служителите в универсалния магазин не успели да продадат нито един от модните тоалети, защото те били толкова малки, че не ставали на никого.

„Тя купува ужасно много във всеки един магазин. Освен това изисква всичко да бъде прекроено според нейната фигура и затова прави специални поръчки. После обаче връща закупените неща. Продавачите не могат да ги сложат сред другите дрехи, защото те не стават на никого”, оплаква се източник на „US Weekly“.

Представител на „Barneys” обаче отрече тази информация: „Никога не съм чувал за такъв проблем”.

Съпругата на Дейвид Бекъм носи размер 00, а обиколката на талията й отговаряла на тази на 7-годишно дете. Пош Спайс постоянно спазва строги диети, като целта на настоящата диета е да я поддържа в добра форма до концерта на Спайс Гърлс през декември.