За никого не е тайна, че съпругата на Дейвид Бекъм – Виктория, прави всичко по силите си, за да си изгради име на модна икона. Последното превъплъщение на певицата за новата рекламна кампания на дизайнера Марк Якобс потвърди, че тя е паднала в плен на модата.

Черната гарванова шапка под мрачното лице на Виктория обаче не се хареса на специалистите в тази област. Тъмнокосата Пош спайс бе остро разкритикувана от модните стилисти, които дори оприличиха стила й като този на Телетъбисите (бел. авт. - странни човечета от детски сериал за най-малките зрители).

Според критиците, благодарение на безформената бежова рокля с розов сутиен и странната драперия около шията и раменете, Виктория изглежда така, сякаш е паднала от друга планета.

Тоалетът бе завършен с ултра-скъпа чанта от крокодилска кожа със златисти елементи, както и с аксесоар на кръста, който също стана обект на критиките по повод поредната изява на г-жа Бекъм.

Това не е първата по-екстравагантна поява за певицата. Само преди няколко месеца тя шокира специалистите с умопомрачителен оранжев тоалет, което даде повод на медиите да я сравнят с Голямото пиле от "Улица Сезам".