Стивънидж удържа на свой терен Тотнъм за 0:0 в мача от 5-я кръг в турнира за ФА Къп. Така двата тима ще трябва да преиграят срещата, за да определят, който ще се класира за четвъртфиналите в най-старата футболна надпревара в света.

„Шпорите“ са един от фаворитите за титлата във Висшата лига през този сезон, но въпреки това не успяха да намерят начин да разпечатат вратата на 6-ия в подреждането в Лига Едно.

Хари Реднап излезе в нападение с Джърмейн Дефоу и Луис Саха, но двамата не съумяха да се разпишат в противниковата врата.

В 55-та минута малшансът попречи на гостите да стигнат до гол преднина. Добра игра на Дани Роуз, който проби добре отляво, пусна ниско по земята, топката стигна до Луис Саха, който стреля към вратата, но на самата голлиния тя се удари в Скот Паркър и след това се оплете в мрежата. Паркър бе в засада и тя бе правилно отсъдена от съдиите. Ако топката не се бе ударила в английския национал Тотнъм щеше да поведе в резултата.

Това пък бе едва трети мач на бившия скаут на Арсенал Гари Смит начело на Стивънидж. Като цяло отборът от Лига Едно се представи отлично в защита и заслужено се добра до преиграване на „Уайт Харт Лейн“.