Ювентус записа шесто поредно равенство в група А на Лига Европа и отпадна безславно от надпреварата. „Старата госпожа” направи само 1:1 срещу Манчестър Сити в Торино, резултат, който пък бе нужен на гостите, за да са първи в групата. „Гражданите” са с равни точки с втория Лех Познан, по 11, като двата състава продължават напред.

Ювентус вече бе отпаднал от турнира, докато Сити бе сигурен класирал се, преди срещата, но все пак английският тим играеше за лидерската позиция в група А. И в двата отбора наставниците бяха оставили част от звездите си да си почиват, заради характера на мача.

Николо Джанети отчете първия си мач като титуляр за Ювентус подобаващо – с гол. „Бианконерите” откриха резултата в 43-та минута, след добра атака на Алесандро Дел Пиеро, който намери отлично Джанети, и младокът трябваше само да чукне топката в мрежата.

Жо бе един от най-активните играчи на Ман Сити, като на няколко пъти имаше отлични ситуации пред Манингер. Той намери вратата му в 50-та минута, но бе в ситуация на засада, макар и малко спорна.

В 76-та минута Манчестър Сити стигна до търсеното изравняване, което да им донесе първото място в групата, което при загуба щеше да отиде при Лех Познан. Жо получи отличен пас от Джонсън и мина между двама млади бранители на Юве, за да стреля точно от десетина метра. Отново Жо можеше минути по-късно да донесе и пълен успех за Сити, но центрирането на Джонсън мина на сантиметри от главата му.

Единствен гол на Семир Щилич в 30-та минута донесе победата на Лех Познан в Залцбург. Полският квалификант продължава страхотните си изяви, и с 11 точки до края дишаше във врата на Манчестър Сити и заслужено продължава напред.