Опитният полузащитник на Лестър Гьокхан Инлер не премълча своето недоволстово от начина, по който се отнася към него мениджърът Клаудио Раниери. Швейцарският национал се оплака, че не получава достатъчно игрови минути и съвсем не се наслаждава на уникалния сезон, който прави клуба.

„Лисиците“ продължават да бъдат изненадващия лидер в класирането на Висшата лига, като 9 кръга преди края те водят с 5 точки пред втория Тотнъм. Инлер, който пристигна през лятото от Наполи и бе считан за едно от класните попълнения, обаче няма почти никакъв принос към това. 31-годишният футболист е изиграл едва 10 шампионатни мача дотук, като в повечето случаи влизаше от пейката.

„През януари имаше няколко оферти за мен, но не си тръгнах, понеже мениджърът заяви, че разчита на мен“, разказа халфът. „Оттогава обаче не съм играл нито веднъж. Това ме кара да се чувствам зле и много, много глупаво. Предстоят финалите на Евро 2016, на които Швейцария ще участва. Намирам се в критична ситуация.“

„Обикновено се изразявам по-дипломатично, но сега трябва да се изправя срещу нещата такива, каквито са. Няма смисъл да рисувам ситуацията по-красива, отколкото е. Отказах на Уест Хем, Съндърланд и Шалке, за да дойда в Лестър и бих го сторил отново. Няма да избягам и да изоставя проекта на клуба. Исках предизвикателство и със сигурност получих такова“, добави Инлер.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS