Хуан Себастиан Верон, който е считан за една от издънките на Манчестър Юнайтед, предупреди Карлос Тевес да помисли хубаво, преди да отиде на „Олд Трафорд”.

Верон е смятан за един от най-лошите трансфери в историята на „червените дяволи”. Той дойде в клуба през 2001г., срещу рекордната за това време сума от 28 милиона лири.

След две години при английските шампиони, той отиде на „Стамфорд Бридж”, за по-малко от половината от гореспоменатата цена. Сега, той все още помни тези срамни години от кариерата си. Затова се опитва да предупреди сънародника си Тевес за риска, който той би предприел, ако отиде в Юнайтед.

„Да триумфираш в този отбор не е толкова лесно, дори да си супер звезда. Някои играчи напускат клуба, заради невероятното и постоянно напрежение. Промяната за Тевес ще е много голяма и ако той не успее да се справи с нея, може да се окаже фатално за неговата кариера”, казва Верон пред „Sun”.

„Дано да му потръгне от първия ден. Тогава, всички ще са настроени добре към него. Единственото, за което трябва да мисли, е успеха. Второто място за този отбор е равнозначно на провал”, завърши Хуан Себастиан.