Младият атакуващ футболист на Арсенал Алекс Окслейд-Чембърлейн явно скоро няма да може да играе. Мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер разкри, че контузията му в коляното се е оказала сериозна. 

Все още обаче не е ясно колко време ще е извън терена. Младокът се контузи по време на мача с Барселона от Шампионската лига през седмицата и едва днес стана ясно, че проблемът му всъщност е сериозен. 

"Загубихме Окс. За съжаление, има тежка травма в коляното и го губим за няколко седмици. За колко точно, все още не мога да ви кажа. В момента той се вижда със специалист и след това ще знаем повече за състоянието му."

"Дано имаме добри новини. Силно се надявам да отсъства максимум три седмици, вместо шест или седем, а дори и повече. Този проблем е нов за него, дано не се окаже прекалено тежък", сподели Венгер. 

През целия сезон Алекс Окслейд-Чембърлейн е измъчван от поредица различни травми. Още през октомври миналата година той получи травма, която го държа дълго в лазарета, а сега се появи и нов проблем.