Футболистът Карлтън Коул е трябвало да бъде усмирен в тунела на стадиона от полицията и стюардите след сблъсък с фен. Играчът се сбутал с привърженик след загубата на Уест Хем снощи с 1:3 от Уулвърхемптън. Недоволни фенове поискаха обяснение и от мениджъра Джанфранко Дзола след петото поредно поражение на тима.

Нападателят Бени МакКарти сподели: „Мислех, че Коул познава човека, защото разговаряха нормално. Изведнъж видях няколко други играчи, че се измъкват и дърпат и него навътре.”

Фен на Уест Хем разкри, че Коул не е останал длъжен на друг привърженик в тунела на стадиона, въпреки че охраната се е опитала да го отблъсне.

След това мениджърът на тима заяви: „Коул е част от Уест Хем и той дава всичко от себе си. Това, че не играе по най-добрия начин е едно, но все пак се старае. Казаха ми, че е имал проблем с един фен.”

Агитката на Уест Хем „поиска и главата” на Дзола, след като го обвини за провала на отбора. Според слуховете на Острова, за негов заместник се спрягат имената на Марк Хюз, Славен Билич и Стив МакЛарън.