Големият сняг над Европа в последната седмица повлия сериозно и на мачовете по английските терени, много от които се изиграха под постоянен снеговалеж.

В съботния следобед Уотфорд приема Уест Бромич на "Викъридж Роуд", а домакините искат теренът и трибуните да бъдат перфектно състояние за двубоя.

За целта от Уотфорд се надяват и на доброволци като ги примамиха по интересен начин.

Клубът използва отоплителна система, за да се справи със замразяването на терена, но притеснението е за обезопасяването на стадиона и безопасността на феновете.

Заради това със специално изявление на сайта на клуба в петък бяха призовани доброволци, които в събота да помогнат за почистването.

"Ще се радваме да видим доброволци на "Викъридж Роуд", които да ни помогнат да почистим терена, трибуните и стълбите от всякакъв сняг, появил се от сега до сутринта", написаха от клуба в петък вечер.

"Както го направихме с тези, които доброволствата преди снежната победа над Хъдърсфийлд през януари 2013, може да очакваме да ви се отблагодарим за помощна с два билета за мач, както и чай и кафе, и хапки с бекон."

Уотфорд примамва доброволци с кафе и хапки с бекон

източник: Gulliver/GettyImages