Нападателят на Арсенал Тио Уолкът направи крайно любопитно изказване след отпадането на отбора в 1/8-финалите на Шампионската лига. Английският национал заяви, че футболистите трябва да престанат „да се бият един с друг“, което английските медии изтълкуваха като намек, че наистина е имало пререкания между водещите играчи в тима.

Миналата седмица се заговори, че звездата Алексис Санчес е имал подобен инцидент със съотборник, който впоследствие му струва титулярното място при загубата с 1:3 от Ливърпул. Мениджърът на „топчиите“ Арсен Венгер отрече за подобен инцидент, ала сега слуховете отново ще плъзнат заради думите на Уолкът.

„Има определени неща, които се случват на тренировката“, коментира английският национал. „Сигурен съм, че това се случва на всяко друго тренировъчно игрище през повечето време. В Арсенал такива неща не се виждат често.“

„Случиха се някои неща, които трябва да останат в съблекалнята, а отборът и треньорският щаб да ги обсъдят. Всички сме заедно в кюпа. Не можем да се бием един с друг“, коментира Уолкът.