След пети пореден мач без победа във Висшата лига, мениджърът на Арсенал - Унай Емери не е изненадан от негативното отношение на феновете. Вчера лондончани изтръгнаха точката след 2:2 у дома срещу Саутхемптън и вече са на 8 точки от четвъртото мястото. Късният гол на Александре Лаказет в 96-ата минута не промени отношението на привържениците, които освиркаха отбора и мениджъра.

"Разбирам какво изпитват запалянковците спрямо отбора и спрямо мен в частност. Ще работя здраво, за да могат футболистите да отговорят с добра игра, с което да покажем, че можем да сме по-силни. В този мач феновете ни помагаха с подкрепата си, но на терена ние не отговорихме по същия начин, тъй като не демонстрирахме възможността ни да се борим.”, коментира Емери пред “Скай Спортс”.

Според испанския наставник на домакините обаче тимът му е изиграл най-силните си 20 минути през сезона в началото на второто полувреме.

“Моята работа е да анализирам нещата и да намирам решение на проблемите. Трябва да си върнем увереността. Един положителен резултат ще ни даде нужното самочувствие, за да заиграем пак силно”, каза още Емери.