Уест Бромич се превърна в последния полуфиналист в турнира за ФА Къп, след като развинти Бристол Роувърс с 5:1 в днешната четвъртфинлна среща.

Така утре от 15:30 българско време, двойките, които ще се борят за място на финала ще бъдат определени между Барнзли, Кардиф, Уест Бромич и Портсмут, като последният тим е единственият останал от Висшата лига.

В герой за гостите тази вечер се превърна Исмаел Милър, който отбеляза хеттрик.

Головата фиеста за Бромич откри Морисън в 17-та минута. Брънт започна атаката, подаде страхотен пас през защитата на домакините, Беднар стигна до топката, шутира, а вратарят на Бристол не се намеси по най-добрия начин, топката се удари в ръцете му и Морисън я прати в мрежата за 1:0.

В 30-та минута Милър удвои преднината за своя тим и вкара първото си попадение за вечерта, когато овладя дълъг пас отдясно, преодоля бранител на домакините и вкара в горния ляв ъгъл на Филипс за 2:0.

Минута по-късно обаче дойде и отговорът на Бристол, който обаче се оказа и почетен. В 31-та Коулс, след изпълнение на корнер, засече топката при далечната греда и все пак върна едно попадение за своя тим.

В 69-та минута Милър вкара второто си попадение в срещата и направи резултата 3:1 в полза на Уест Бромич, а в 74-та, влезлият като резерва Филипс вкара за 4:1.

Последното попадение в последния четвъртфинал от ФА Къп бе дело отново на Милър, с което футболистът на Уест Бромич оформи и своя хеттрик.