Уест Бромич Албиън остана на върха в английската Чемпиъншип след изиграването на мачовете от 25-я кръг на надпреварата. Тимът от Бирмингам разнищи с 5:0 като домакин закъсалия Скънторп и вече е едноличен лидер в подреждането с 47 точки. Два гола за Албиън вкара Кевин Филипс, а по веднъж се разписаха Роберт Корен, Жолтан Гера и Крейг Бийти.

Преследвачът Уотфорд се издъни, след като падна у дома от Куинс Парк Рейнджърс с 2:4. Гостите от Лондон бързо дръпнаха с 3:0 на „Викъридж Роуд” – Мартин Роулъндс вкара дузпа в 13-та минута, Деймиън Стюърт удвои в 29-та и отново Роулъндс в 40-та направи резултата класически. Седем минути след подновяването на играта Деймиън Френсис вкара първия гол за „стършелите” в мача, но Акос Бузсаки в 80-та минута реши всичко с четвърти гол за Джърс. Крайното 2:4 оформи Дан Шиту в 84-та минута.

Бристол Сити излезе на трето място след изключително ценен успех като гост на Бърнли с 1:0. Тамаш Васко отбеляза единствения гол на „Търф Моор” в 67-та минута. Така Сити се изравни по точки с втория Уотфорд – по 44, но е с по-лоша голова разлика.

Останалите резултати от 25-ия кръг на Чемпиъншип:

Барнзли – Саутхямптън – 2:2

Колчестър – Блекпул – 0:2

Ковънтри – Ипсуич – 1:1

Лестър – Чарлтън – 1:1

Норич – Уулвърхямптън – 1:1

Плимут – Стоук Сити – 2:2

Престън – Кардиф – 1:2

Шефийлд Юн – Кристъл Палас – 0:1