Отборът на Уест Бромич Албиън победи с 4:2 Хъдърсфийлд в мач от осмия кръг на Чемпиъншип. „Дроздовете” съумяха да обърнат резултата, след като губеха с 1:2 на „Дъ Хоутърнс”. Резултатът бе открит от Люис О’Брайън в 16-ата минута, три минути по-късно Мат Филипс изравни. В 35-ата минута Карлън Ахърн-Грант отново възвърна водачеството на Хъдърсфийлд. В последните 20 минути на срещата обаче УБА реализираха цели три попадения чрез Дарнъл Фърлонг, Мат Филипс и Семи Аджай и взеха трите точки от срещата.

След 16 минути игра Люис О’Брайън реализира първото попадение в срещата, след като получи подаване от Фрейзър Кембъл и вкара топката в мрежата на Сам Джонстоун.

Три минути по-късно Терънс Конголо бе преодолян и отвори пространство за Мат Филипс, който изравни резултата, шутирайки силно в десния ъгъл на вратата.

В 35-ата минута Карлън Ахърн-Грант отново изведе Хъдърсфийлд напред, след като „дроздовете” не успяха да се намесят добре и да му отнемат топката навреме.  След това всичко се обърка за „териерите” и само за 20 минути УБА реализира цели три попадения.

В 70-ата минута Дарнъл Фърлонг направи резултата 2:2 след успешен дрибъл покрай защитата на Хъдърсфийлд.

Обратът бе налице четири минути по-късно с второто попадение на Мат Филипс в срещата. Така само за 5 минути Хъдърсфийлд се превърна от водещия в догонващия отбор на терена.  

В последната минута на добавеното време Семи Аджай оформи крайното 4:2 за УБА и направи шестата загуба на "териерите" факт.

След победата УБА се намира на четвърта позиция в Чемпиъншип с 16 точки - само на една от първата позиция, а Хъдърсфийлд пропусна възможността да постигне първа победа от февруари насам и се намира на последната позиция в класирането с една-единствена точка в своя актив.