Агентът на Нико Кранчар разкри, че три водещи клуба от Италия желаят да привлекат в редиците си полузащитника на Тотнъм Хотспърс. Това са отборите на Лацио, Рома и Ювентус, като бъдещето на футболиста ще стане ясно в следващите десет дена.

Кранчар бе редовен титуляр в тима на Хари Реднап миналата година, но постепенно изгуби мястото си, след привличането на Стивън Пиенар и блестящата форма на Гарет Бейл.

26-годишният футболист записа едва 17 участия за „шпорите“ този сезон, а последният му мач като титуляр за лондончани е преди два месеца, когато отбеляза при победата с 2:1 над Съндърланд.

„Нико не е доволен от ситуацията в момента. Той иска да играе. Срамота е, че футболист с неговите качествата търка резервната скамейка“, коментира агентът на Кранчар. „Той е лоялен към клуба и има договор, но е много трудно за него. Когато един футболист не играе може да има проблем. Когато не играе, той не е щастлив. Няколко клуба в Италия се интересуват от него. Лацио, Рома и Ювентус – всички те проявяват интерес, както и няколко клуба от Испания и Германия. Нормално е такива клубове да се интересуват от играч с такива качества“, каза още импресариото на Нико Кранчар.