Звездата на Ливърпул Фернандо Торес, който отбеляза хеттрик при домакинската победа с 3:2 над Мидълсбро, сподели, че е гладен за още голове до края на сезона, но иска да печели и трофеи с „червените”.

Испанският нападател си е поставил за цел да отбележи поне 30 гола за Ливърпул през този сезон и е много близо до изпълнението й, след като вече има сметката си 21 попадения.

"Вече отбелязах 21 гола, а до края на сезона имам още минимум 14 мача в Премиършип плюс тези в Шампионската лига, за да отбележа още попадения. Това е един много добър сезон за мен и ще бъда щастлив, ако стигна до 30 гола в края му. По-щастлив ще бъда разбира се, когато отборът ми печели мачовете си. Дойдох в Ливърпул, за да спечеля нещо, а не само да бележа. Целта ми е и да спечеля трофеи с Ливърпул", заяви националът.

Бившият нападател на Атлетико Мадрид вярва, че вече се е адаптирал към английския футбол и смята да изпълни договора си с Ливърпул докрай. „Чувствам се много добре тук. Надявам се да остана да играя за по-дълго време”, завърши Торес.