Мениджърът на Стоук Сити Тони Пулис заяви преди днешното домакинство срещу Манчестър Юнайтед, че червените дяволи са най-силния отбор в света в момента.

„Ако погледнете състава им и начина, по който започнаха сезона, аз смятам, че Юнайтед са много по-добър отбор от миналата година - не забравяйте все пак, че те спечелиха титлата на Англия с онзи състав. Правете си изводите”, заяви Пулис.

„Това ще бъде труден тест за нас. Ние трябва да дадем максимума от себе си, да си чакаме шансовете. Ако Манчестър Юнайтед играе на 100%, може да победи всеки един отбор в света. В тази категория влиза и Барселона, защото Юнайтед е в уникална форма”.

Пулис призна още, че Уейн Рууни е от най-висока класа, но уелсецът сподели, че Хавиер Ернандес е човекът, който го впечатлява най-много:

„Аз смятам, че Ернандес е следващият Денис Лоу. Как се движи в наказателното поле, как очаква топката, това е страхотно. Бърз е, има всичко нужно за един нападател и определено е смъртоносно опасен пред гола.”

„Какво да кажа за Ашли Йънг? Страхотно попълнение се оказа той. Рууни играе най-добрия си футбол от много години насам, Нани бележи от всяка една позиция. Те имат голмайстори и ще са голяма сила за поредна година”, завърши босът на Стоук Сити.