Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес се надява преждевременно родената му дъщеричка да се стабилизира бързо и да може да се прибере от Аржентина навреме за двубоя с Челси през уикенда, заяви агентът му Киа Джоорабчян.

„Той е в Буенос Айрес и му беше разрешено да се прибере в родината си, тъй като неговата дъщеричка се роди преждевременно. Тя е в интензивното. Мисля, че клубът разбира това и е съпричастен с Карлос”, Джоорабчян.

„Той се надява, че нещата бързо ще се подобрят и той ще може да се върне в Манчестър по-скоро, защото той обича да играе и иска да помогне на Сити.”

„Тевес тренира всеки ден с националния отбор на Аржентина. Той прекарва по час и половина или два, за да се поддържа във форма. Той е професионалист и определено знае какво трябва да прави.”

„За съжаление никой не знаеше, че бебето ще се роди сега. Неговата съпруга отлетя за Аржентина във вторник, за да се види с роднините си за последно преди раждането. Докато тя е била там детето внезапно се е родило.”

„Има знаци, че дъщеричката му се стабилизира и всички стискаме палци да се възстанови на пълно. Карлос е много съсредоточен и се надяваше да се върне навреме за мача с Ливърпул. Сега надеждите му е да се прибера за двубоя с Челси”, каза още агентът на Карлос Тевес.