Капитанът на Челси Джон Тери призова ръководството да „направи правилния избор” и да остави Жозе Моуриньо за мениджър на отбора.

Защитникът смята, че португалският специалист ще стане на практика „недосегаем”, ако успее да спечели мечтаните четири трофея.

Засега обаче собственикът Роман Абрамович изглежда решен да се раздели с Моуриньо, въпреки че Челси вече спечели Карлинг Къп и се бори успешно на още три фронта.

Несигурността в лагера на „сините” доведе и до забавяне на подписването на новите договори на двата стълба в тима – Тери и Франк Лампард.

Сега Тери отправи призив към своите съотборници да се хвърлят за спечелването на още три трофея, за да осигурят оставането на своя треньор.

Тери сподели пред „Мирър”: „Жозе винаги се е държал страхотно с мен и се надявам клубът да вземе правилно решение и да го задържи, както и мен, и Франк. И тримата ясно показахме, че искаме да останем. Ние сме като едно здраво сплотено семейство и искаме това да си остане така. Ако Франк и мениджърът останат, съм сигурен, че ще постигнем велики неща.”