Джон Тери обеща да върне капитанската лента на Дейвид Бекъм, когато той изиграе своя мач номер 100 с националния екип на Англия. Звездата на Реал Мадрид ще изиграя 95-ия си двубой тази вечер срещу Бразилия на митичния „Уембли”. „Трите лъва” приемат „кариоките” в приятелска среща.

„Искам Дейвид да продължи и да направи 100 срещи. Ако успее, ще му дам лентата в този мач. Бекъм напълно заслужаваше да бъде повикан отново в националния. Всички видяхме, че той е в страхотна форма. Неговия стандарт на работа е фантастичен и е страхотно, че се върна”, заяви Тери пред английския всекидневник „Сън”.

„Когато аз станах капитан, първи ми се обадиха Бекъм и Стивън Джерард. Беше чудесно. Оттогава всяка седмица говорих по телефона с Дейвид и той винаги ми пожелаваше успех, питаше ме, как съм и ми казваше: „Ако имаш нужда от мен, аз съм на линия”. Беше много мило от негова страна. Да чуеш такова нещо от толкова велик играч е просто невероятно. Никога няма да се поколебая да го помоля за съвет, ако не се справям добре на терена”, сподели защитникът на Челси.