След 26 години начело на Манчестър Юнайтед, сигурно се чудите, с какво ли се занимава Сър Алекс Фъргюсън.

Е, шотландецът изобщо не си губи времето и се наслаждава на почивката си максимално. „Дейли Мейл“ разкрива, че Фърги е бил в Ню Йорк и Франция, а следващото му пътешествие ще бъде семеен круиз около Шотландия.

Въпреки че досега Сър Алекс избираше Южна Франция за своите летни ваканции, сега Фъргюсън е решил да плава от Обан до Йона.

На пътешествието заедно с него ще бъдат жена му Кати и тяхното семейство, включително двамата синове близнаци Дарън и Джейсън, големият син Марк и 11-те внуци на Фъргюсън.

Близкият приятел на Фъргюсън Крейг Браун, който е бивш селекционер на Шотландия, разказва подробности: „Сър Алекс очаква с нетърпение своята семейна ваканция. Той бе в Ню Йорк и Франция, след като се оттегли като мениджър на Юнайтед, но мечтаното му пътешествие е круиз.“

„Той сам ми каза, че семейната ваканция ще бъде шотландски круиз. Мислех, че той иска да плава около Карибите или на някое екзотично място.“

„Сър Алекс ми каза, че отчаяно иска да отиде на круиз около Шотландия. Той взима цялото си семейство – включително синове и внуци“, допълни Браун.