Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че неговият тим ще победи Тотнъм в утрешната среща от поредния кръг във Висшата лига.

„Ще бием в неделя. Добрата форма, в която се намираме ще спечели мача утре. Няма съмнение, че „шпорите” ще дойдат на „Олд Трафорд” с голямо желание за победа, за да могат да помогнат на своя наставник. Смятам обаче, че ние сме много добри и слабите игри, които показахме до момента, няма да се повторят повече”, каза сър Алекс.

Манчестър сити дори не успя да спечели и корнер. Имало ли е някога дерби, в което единият от съставите да не е стигнал до ъглов удар”, сподели Фърги относно загубата от „гражданите” миналата седмица.

„В тази игра важното е да побеждаваш, а ние мразим да губим. Досега всички играха с голямо желание и енергия, подаванията бяха на много високо ниво, единственото, което не беше наред, бе завършващият удар”, продължи специалистът.

„Така че се надявам, футболистите, на които ще гласувам доверие отново, да не ме разочароват и да победим Тотнъм утре”, завърши треньорът на „червените дяволи”.