Наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че е имал предчувствие, че ще изправи срещу английски тим на четвъртфиналите в Шампионската лига, като призна, че не е очаквал да се бори с Рома за място на полуфиналите в надпреварата.

Червените дяволи” нямат възможност да се изправят срещу отбор от Висшата лига до финала, ако разбира се, стигнат до него. Момчетата на сър Алекс са се изправяли четири пъти срещу Рома за последната година.

Невероятно е”, заяви шотландският специалист след жребия днес. „Имах силно предчувствие, че ще играем срещу тим от Англия.”

„Странно, че ще сме играли срещу Рома шест пъти за 12 месеца. Това прави този сблъсък доста вълнуващ, тъй като знаем доста за вълците”, но и те разполагат с много информация за нас”, добави Фърги.

„Най-големите ми притеснения са свързани с феновете и сблъсъците между тях. По време на мачовете от груповата фаза, сигурността в Рим бе на много по-високо ниво от преди, но за четвъртфиналите сега ще има повече наши запалянковци, които ще заминат за Италия. Като казвам това, трябва да споделя очакването си да се получи страхотен европейски сблъсък”, завърши сър Алекс Фъргюсън пред клубния сайт на Манчестър Юнайтед.