Съпругата на футболиста на Челси Андрий Шевченко – Кристен Пазик заяви, че вече иска да се завърне в Италия. Половинката на украинеца сподели, че се чувства като у дома си само в Милано.

„Искам да живея в Милано, там е домът ни. Би било великолепно, ако Андрий се върне, за да заиграе заедно с Роналдо”, сподели Кристен Пазик пред италианско списание.

Изданието припомня, че преди трансфера на Шевченко в Челси фотомоделът е настоявала двамата да се преместят в Лондон. Само преди година Пазик каза, че за семейството им е най-добре да заживеят в Англия, а нейният съпруг се съгласи.

Изказването на Пазик е в противоречие с мнението на украинеца, който от своя страна категорично твърди, че се надява да остане на Острова и да се докаже като футболист на Челси.

Нападателят бе свързван със завръщане в Милан, след като не дебютира особено успешно с екипа на „сините” през миналия сезон във Висшата лига.

Челси привлече Шевченко от италианския клуб в края на май 2006 година за сумата от 30 млн. паунда. През настоящия сезон за лондонския клуб украинецът има 52 мача и 14 гола.