Казват, че парите не могат да ти купят истинска класа. Това златно правило се доказа и от щедрия жест на футболиста на Манчестър Сити Стивън Айрлънд, който измисли невероятен подарък за 24-я рожден ден на приятелката си Джесика. Мис Лоулър получи последен модел тунинговано Бентли…може би прекалено тунинговано обаче, твърдят специалистите на Острова.

Ирландският халф на Сити искал да изненада любимата с нещо наистина специално за празника, и решил да прескочи стандартните цветя, бонбони и бижута. Вместо това Айрлънд се бръкнал с 260 хиляда паунда, за Бентли-то в бяло и червено. 23-годишният играч броил близо четири седмични заплати, за да си позволи возилото, което вече краси гаража на двойката в имението в Чешир.

Цената на тунинга също не е малка – в сметката влизат инкрустация на инициалите на Джесика – JL – 1000 паунда; надпис „На Джес с любов от Стивън” и сърце – 2000 паунда; 5000 за джанти в червено, също с инициалите на рожденичката.

Айрланд почерпил идеята от самата Джесика, която се пошегувала, че иска кола като неговата – също тунинговано Ауди RB в цветовете на Ман Сити – синьо и бяло.

„Със сигурност много други футболни съпруги и приятелки са се изяли от яд, когато са видели романтичния жест на Стивън,” коментира близък на двойката.

Снимки на подаръка можете да видите в онлайн изданието на "Дейли Мейл" тук!