Съсобственикът на Уест Хeм Дейвид Съливан заяви, че информациите за предстоящо уволнение на мениджъра Аврам Грант не отговарят на действителността. Според медиите на Острова, бъдещето на Грант зависи от представянето на „чуковете” в следващите им три мача.

Съливан обаче е категоричен, че това са спекулации и специалистът от Израел ще продължи своята работа на „Ъптън Парк”, без значение от резултатите. В момента Уест Хем е на последната 20-та позиция в Премиършип без спечелена точка от три мача. На тима му предстоят тежки мачове срещу Челси и Тотнъм, както и гостуване на Стоук Сити.

„Не съм уведомявал Аврам за нищо, единствено очаквам да подобряваме формата си. Не може да се решават такива работи след три мача. Когато строиш нещо, за това е нужно време и са необходими промени на всички нива. Следващите три мача са много, много трудни. Посрещаме Челси и Тотнъм и гостуваме на Стоук, които са много добри на свой терен. Три тежки срещи и сезонът за нас наистина започва срещу Фулъм на 2 октомври. Все пак смятам, че сме способни да направим някоя изненада”, заяви Съливан пред „News of the World".