Доста въпросителни се очаква да получат своя отговор в съботната програма на Висшата лига, като те са и в долната, и в горната част на таблицата на класирането. Цели три битки от елита на най-силното първенство ще можете да наблюдавате днес в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. 

В ранния следобед се открива надпреварата с битката между Уест Бромич и Арсенал. "Дроздовете" трябва да направят всичко по силите си, за да се докопат поне до седмата позиция и да участват в Лига Европа следващия сезон. 

В същото време, "артилеристите" ще искат да се съвземат от слабата серия, в която изпаднаха напоследък и поредицата издънки, които записаха във всички турнири, с изключение на ФА Къп. Мястото им в Шампионската лига следващия сезон е под сериозна въпросителна, така че място за грешки няма. 

Тази вълнуваща битка ще можете да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на GONG PLAY с начален час 14:30, а студиото преди началото ѝ стартира половин час по-рано.

Следващият мач от програмата е също изключително важен. От 17:00 часа отново директно в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на GONG PLAY, лидерът Челси ще се опита да направи нова крачка към титлата. 

Водачът в класирането обаче има изключително тежка задача. "Сините" гостуват на Стоук Сити на традиционно негостоприемния за всеки "Британия стейдиъм". "Грънчарите" просто доиграват сезона, но винаги са готови да спънат някой устремен към челото и Челси със сигурност не е застрахован от подхлъзване. 

Програмата в съботния ден приключва с изключително интересната битка между Борнемут и Суонси на южното крайбрежие на Острова. След този мач би трябвало да отпаднат доста въпросителни около битката на дъното. 

И двата тима са прекалено близо до опасната зона и трите точки са живителни за оцеляването им. И затова битката ще е изключително завързана и предвещава зрелище за зрителите. Тя започва от 19:30 часа и отново ще можете да я гледате директно в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн на GONG PLAY