Футболът е много популярна игра, състояща се от две полувремена. Когато Уейн Рууни и Колийн МакЛафлин се изправиха пред проблема къде да се състои сватбата им, отговорът бе намерен бързо. Футболистът на Манчестър Юнайтед и неговата годеница решиха да разделят голямото събитие на две.

Те ще се венчаят пред най-близките си роднини и приятели на малка церемония в луксозната дестинация Портофино на италианската Ривиера, а след това на второ сватбено парти в Кроксет, Ливърпул, ще се покажат пред огромен брой гости.

Със сигурност две важни лица ще отсъстват – Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория не са поканени на събитието. Приятели на бъдещето семейство Рууни твърдят, че Уейн и Колийн не таят много добри чувства към фамилия Бекъм.

Сватбата предвещава разточителство със своя бюджет от три милиона паунда. Вече има подписан договор с известно списание за правата от снимките, а роклята на Колийн за 100000 паунда е готова.

Списъкът на избраните поканени на церемонията в Портофино е точно 60 човека. Персоналът във Вила Дуразо, където ще се състои, е подписал специална декларация за конфиденциалност. Гостите ще бъдат извозени до Италия в частни самолети. Много членове на семействата няма да успеят да се вместят в купона на Апенините, тъй като Колийн се притеснява от поведението на роднините на Уейн, които развалиха партито по случай рождения й ден миналата година.

Междувременно Колийн МакЛафлин намира забавление в най-различни прояви. За последно тя бе забелязана на конни надбягвания и очевидно бе заложила част от състоянието си, тъй като бурно демонстрираше емоции.