Нападателят на Барселона Луис Суарес подкпрепи бившия си мениджър в Ливърпул Брендън Роджърс. Според уругваеца, Роджърс е точният човек за „червените”, въпреки че през този сезон мърсисадци се представят далеч под нивото си от миналата година.

През миналия сезон Ливърпул бе претендент за титлата до последния кръг и успя да се класира в Шампионската лига за първи път от пет години. „Червените” обаче отпаднаха безславно от групите на турнира и ще продължат участие в Лига Европа.

„В Ливърпул ще бъдат разочаровани от отпадането си , но най-важното нещо е, че те се завърнаха и отново играят на най-високо ниво, а това е нещо върху, което могат да градят”, коментира Суарес.

„Причината да играят отово в Шампионската лига е именно Брендън Роджърс и той е точният човек, да ги върне отново там през следващия сезон. Те трябва да се класират отново в Шампионската лига. Този сезон не може да бъде нулев за Ливърпул, защото той принадлежи на Шампионската лига и феновете очакват да гледат отбора си именно там”, каза още бившият нападател на „червените”, който вече защитава цветовете на Барселона.