Проблемите за английския национал и нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни нямат край. Голаджията на „червените дяволи” непрестанно е критикуван за головата суша, в която е изпаднал, а днес ще трябва да пропусне и гостуването на своя тим на Фулъм в Лондон.

Рууни, който не е се е разписвал в 18-часа игрово време, бе изваден от групата на Манчестър Юнайтед заради стомашни проблеми. Нападателят се надяваше да бъде на разположение на своя мениджър за днешния мач, но от лекарския щаб на „червените дяволи” са наредили на Рууни да се прибере вкъщи, заради опасност от епидемия сред останалите му съотборници.

Новината също е неприятна и за националния селекционер Фабио Капело, кой няма да може да наблюдава представянето на английския национал дни преди важната евроквалификация срещу България на „Уембли”.

Очакваше се сър Алекс Фъргюсън да разчита на единайсеторката от мача с Нюкасъл миналия кръг, който Юнайтед спечели с 3:0. Отсъствието на Рууни обаче почти сигурно означава първи старт за новото попълнение Хавиер Ернандес.