Полузащитникът на Ливърпул и националния отбор на Англия Стивън Джерард вече се превъплъти в необичайна за него роля. В името на своята дъщеричка футболистът е готов да направи всичко, дори и да се превърне в обичания от всички деца по света Дядо Коледа.

Стиви Джи позвънил по телефона на малката си красавица Лили-Ела и с променен дрезгав глас я попитал какво иска да й донесе белобрадият старец. Тригодишното дете, разбира се, се доверила на Дядо Коледа и направила своето пожелание.

Съпругата на Джерард Алекс Къран разказа пред The Sun за трогателната случка: „Независимо от всичко, той се справи много добре с ролята на Дядо Коледа. Той се обади на Лили, а разговорът им беше много искрен. Нейното желание бе за блестящи гривнички и блестяща бутилчица. Вкъщи тя пие мляко от бутилка всяка вечер преди да заспи.”

Стивън и Алекс имат още една дъщеря, която е на годинка и все още не може да си пожелае нищо. На 16 юни 2007 година двамата официално минаха под венчилото, въпреки дългогодишната им връзка.