В английската преса вече се спрягат имената на първите кандидати за поста на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед. Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти, Диего Симеоне, който оглавява Атлетико Мадрид и добре известният на Острова Жозе Моуриьно, мениджърът на Челси, са първите, между които се твърди, че ръководството на „червените дяволи“ ще избира.

Такава информация публикува Daily star, като се позовава на свои източници.

Според изданието, раздялата между Мойс и Юнайтед е неизбежна, най-вече заради лошите резултати, които специалистът регистрира начело на тима от Театъра на мечтите.

Ръководните фактори в тима имат намерение да извършат смяна на мениджърския пост в края на сезона, а близки до клуба твърдят, че най-желан е Карло Анчелоти. В Юнайтед смятат, че италианецът има всички качества да се превърне във втория Алекс Фъргюсън, заради богатия си опит и спокойния си нрав.

В момента обаче бившият наставник на Пари Сен Жермен оглавява Реал Мадрид, което ще създаде известни затруднения.

Същевременно Диего Симеоне, който сътвори фурор с Атлетико не само в Испания, но в Шампионската лига, също има своите шансове да се озове на Острова, начело на един от грандовете. Дори се появиха информации, че е имало разговори между двете страни.

Слуховете гласят, че най-малка е възможността на Жозе Моуриньо да наследи шотландеца. Само преди дни, Специалния призна, че неговата единствена любов в Англия се казва Челси и поради тази причина допълни, че не е имало възможност на поеме Юнайтед след оттеглянето на неостаряващия Фъргюсън.