Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс иска да се реваншира на феновете на тима с убедително представяне в срещата с Байерн от Шампионската лига във вторник.

"Червените дяволи" се представят доста колебливо през тази кампания и са смятани а аутсайдери срещу актуалния носител на трофея в Лигата. Но шотландецът се е устремил към победата, въпреки очакванията.

"Това е един доста тежък сезон за нас, но ние можем да се реваншираме пред феновете си с една хубава и убедителна победа във вторник. Точно това ще е и целта ни", сподели Мойс.

Шотландецът има спешна нужда от убедителни победи, защото феновете го грабнаха за слабите резултати и пропилените възможности за трофей през сезона.

Те дори опънаха транспарант "Мойс вън!" по време на мача с Астън Вила, спечелен с 4:1 от "червените дяволи". Мениджърът обаче твърди, че много му се помага.

"Хората имат право да изразят мнението си. Но въпреки всичко, аз си мисля, че много ме подкрепят на "Олд Трафорд".

Феновете знаят работата, която вършим и са наясно, че имаме още дълъг път да извървим. Искам всичко да е наред и можем да поставим едно хубаво начало във вторник", сподели Мойс.