Един от най-добрите българи на световната кикбоксова сцена Стоян "Снайпера" Копривленски загуби по драматичен начин срещата си с американеца Джош Джоунси, която бе част от голямата галавечер на организацията "Глори" в Лос Анджелис.

Българинът загуби с 2:3 съдийски гласа (28:29, 29:28, 29:28, 27:30, 27:30), въпреки че даде всичко от себе си на ринга и на моменти беше по-активният боец. Най-големият фактор в срещата може би се оказа по-големият опит на Джоунси, който вече има 12 срещи за "Глори", в които има 6 победи и 6 загуби. Общият професионален рекорд на американецът пък е от 28 победи и 8 загуби.

За Копривленски  това пък бе едва четвърта среща за най-престижната кикбоксова организация на планетата, като до момента той има две победи и две загуби. През декември "Снайпера" записа забележителен успех, след като спечели турнира на организацията в Ротердам, надделявайки над Майкол Юрк (КО) и Тужани Безтати (решение) в една и съща вечер. Копривленски впечатли и кикбоксовите критици, когато неговият нокаут с крак в главата на Майкол Юрк беше обявен за най-добър нокаут на 2017-та година.