Безплатната сезонна игра на ffstars за сезон 20/21 вече е тук! От ffstars.com поднасяме специални благодарности към всички участници от предишния сезон и цялата фентъзи футбол общност в България за невероятните мигове, които споделихме миналия сезон във Висшата Лига! Това бе и най-голямата българска фентъзи футбол лига за сезона, а за новия такъв са поканени всички, които искат да покажат, че разбират не само от футбол, но и от фентъзи футбол! Битката в изминалия сезон бе ожесточена, накрая двама участници бяха с равни точки – Деви Симеонов и Бойко Илиев, като Деви спе-чели наградата на ffstars заради по-малко направени трансфери. 2-ма участници с равни точки след 38 кръга звучи почти невъзможно, но бе факт! Видеото с победителя от сезонната игра Деви Симеонов вижте тук:

За новия сезон ffstars ще предостави още по-атрактивни награди, подкаст или лайвкаст преди всеки кръг, както и ще предложи ценна информация за новите играчи в ФПЛ. Ето и наградите:

  1. Sony Playstation5 + FIFA + тениска на ffstars
  2. Оригинална фланелка на любимия английски отбор
  3. Топка Nike на Висшата Лига

4 до 10 място – комплект артикули на ffstars (тениска, шапка, значка и още награди).

Участието в играта е напълно безплатно и всеки един мениджър ще може да се включи тук:

https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/fwow4v

ffstars

За да може да участваш в разпределението на наградите е необходимо да харесаш страницата на ffstars във фейсбук тук, както и да се присъединиш към групата за Фентъзи футбол тук. Крайният срок за участие е краят на Кръг 19 – всеки присъединил се в лигата и изпълнил условията до тогава ще има възможност да спечели голямата награда! (ВАЖНО! Награди няма да се присъждат на хора, присъединили се след крайния срок и/или не отговарящи на условията за участие.)

Висшата Лига на Англия стартира на 12 септември, а с това започва и ФПЛ играта. В групата и страницата на ffstars можеш да следиш всичко по-интересно в света на Фентъзи Висшата Лига. Едно е сигурно – ще се забавляваме заедно през целия сезон, очакват ни интересни коментари и живи предавания с Петър Виденов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Валентин Димитров, Юлиан Аспарухов и разбира се, някои от ТОП играчите в България! Следете и youtube канала на ffstars.com за още по-вълнуващ сезон с Висшата Лига на Англия!

Успех на всички и нека най-добрият мениджър победи!