Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е имал среща с най-скъпата покупка на клуба Пол Погба. На нея той му е предложил последната си оферта за бъдещето му - да остане и този сезон и следващото лято ще бъде изпълнено желанието му да бъде продаден, съобщава вестник "Сън". 

Французинът неколкократно обяви, че е време за ново предизвикателство пред него, а при заминаването за предсезонната подготовка с "червените дяволи" изглеждаше видимо нещастен. И точно това даде храна на слуховете, че ще бъде продаден на Ювентус или Реал Мадрид, които проявяват интерес към него. 

Но скандинавецът му е предложил да изиграе един последен сезон на "Олд Трафорд", за да може да оправдае високата си цена. Той е поискал от него максимално влагане в предстоящата кампания и след това му е гарантирал, че ще бъде продаден, на който клуб пожелае самият той. 

Двата заинтересовани клуба за подписа му - Реал и Юве - нямат бюджета да подпишат с него това лято. "Червените дяволи" са заковали 140 млн. паунда цена за полузащитника, а двата клуба вече надвишиха лимитите си за подпис с нови играчи и точно това може да отложи с 12 месеца развръзката около трансфера му.