Неволите на Пол Погба в Юнайтед изглежда ще станат с една повече, след като един от скорошните клипове, публикувано от клуба в социалните мрежи, показа конфликт между него и Джеси Лингард.

Видеото видя бял свят днес и се отнасяше до първата разходна на „червените дяволи” като тим след приземяването им в Пърт, Австралия. 26-годишният французин до последно беше под въпрос – според английскиите медии – че изобщо ще се качи на самолета, след като пропусна началото на подготовката, дадено в понеделник.

Все пак Погба се появи навреме и отлетя с Юнайтед за началото на лятното турне, въпреки думите си по-рано през миналия месец, че обмисля да потърси ново предизвикателство на друго място. Последното съвсем не е изключено, като се има предвид, че агентът на Погба – Мино Райола обяви, че клиентът му е в процес по напускане.

Очевидно напрежението от цялата ситуация идва в повече на Погба, който бе заснет само за части от секундата да си разменя очевидно не толкова позитивни реплики с Лингард. Англичанинът по принцип е един от най-близките хора за французина в съблекалнята, затова наблюдателните фенове на Юнайтед отчетоха колко бързо се намеси Виктор Линдельоф, за да тушира напрежението. Лицето на Лингард определено навежда на мисълта, че размяната на репликите, каквито и да са били те, не е била никак приятна. Реакцията на английския национал дава известно основание да се смята, че голяма част от футболистите на манчестърци не одобряват поведението и действията на Погба.

Конфликтът между двамата можете да видите ясно от 0:11 нататък: